Välkommen till kattpensionat Irma

12 Jul

Pensionatet ligger i en liten by som heter Hälleby strax utanför Knivsta. Vi har nära till  Uppsala, Stockholm, Märsta, Knivsta och Arlanda. Vi har valt platsen med omsorg om våra gäster, det är en lugn och skön lantlig miljö, och ändå nära de större orterna i vår omkrets.

Just nu är det fullbokat under juli, men det händer ibland att det blir avbokningar har jag märkt. Vill du att jag ska kontakta dig om det blir en avbokning, mejla mig på inger.irma@gmail.com. I första hand behöver jag då veta vilka datum du är intresserad av, och om du har en eller flera katter.

Pensionatet är alldeles nybyggt och alldeles nystartat. Vår ambition är att det ska bli det finaste och trevligaste i Sverige, och att det ska vara så likt en hemmiljö så långt det bara är möjligt. Våra ledord är Kvalitet, Kärlek och Omsorg.

Våra gäster får maxat med kärlek och omsorg i form av massage, pälsvård, gos och lek. Varje katt blir sedd som den unika individ den är och får rejält med egentid på raster varje dag. De får högkvalitativt foder av noga utvalda märken. Boxarna är stora och har uteplatser med gott om plats för skutt och lek. Golvvärme har vi i hela huset. Det är skönt inte bara för katterna, utan också för oss tvåbeningar som också ska vistas i lokalerna hela dagarna.

Vill du se bilder från pensionatet kan du skrolla ner i inläggen nedan.

Varmt välkommen till oss.

Inger och Mats.

Comments are closed.