Kvällens rapport

16 Jun

Om ni visste och kunde se, hur mysigt vi har haft det idag, och fortfarande har.

Mysak och Hemulen körde sitt värsta race på förmiddagen, ut, in, över bänkar och stolar, runt, runt, all over the place! Ingen var oberörd, och de spred sådan kärlek och glädje så vi andra blev helt paffa. De avslutade med att lägga sig på dynan på fönsterhyllan och tvätta varandra.

Petra och Plutten har fått åka hem till sin älskade husse. De var här i tre dagar och trivdes jättebra. Nu gissar plastmatte att de har fullt upp med att inspektera och överta sitt nya hem i Uppsala.

Chessie, Burre och Soloo. Ja jisses, dessa kärleksfulla och söta katter kan ingen få nog av! Idag har vi lekt och busat runt, tvättat ögon och kelat. Och inte minst, njutit av den goda middagen.

Mysan och Smulan. Gulle, gulle, gulle! Fortfarande lite blyga, men oerhört nyfikna på allt som pågår. Idag har vi kelat, kelat och kelat. Smulan är i skrivande stund framme och smakar på middagen, efter att nyfiket legat och kikat. Imorgon kör vi hela lekracet fullt ut!

Sumo. Älsklingen. En sådan söt och kärleksfull liten misse. Vi leker, myser, kelar. Imorgon ska han sorgligt nog lämna gänget.

Tintin. Plastmatte blir mjuk i knäna. Han har varit här många, många gånger. Idag lade han sig som vanligt på bänken bredvid datorn och hjälpte plastmatte med diverse sysslor. Vi stångades och bedyrade varandra vår kärlek, och, hör nu, han lyfte tassen och klappade plastmatte mjukt och kärleksfullt på kinden! Huuhh…

Och sist, men absolut inte minst, Måns. Månsan. Månsi. Denna underbart mysiga och fragila kille. Han är lite förgrymmad idag för det har regnat hela dan, så vi har inte kunnat gå ut i trädgården tillsammans (Plastmatte gillar inte att bli blöt i håret, och inte heller att frysa).  Men plastmatte tror att vi har kompenserat det åtminstone lite, med vippspöt och prasseltunneln.

Ja, det var min, och vår, dag. Jag hoppas ni har det bra också, alla stora och mellanstora och små mattar och hussar.

Kram från oss alla.

Comments are closed.