Hej, här är jag!

24 Nov

 

 

 

Inger Olsson Rosander.

Det är jag som står bakom Kattpensionat Irma.

Första halvan av mitt liv arbetade jag som produktionsledare på reklambyrå. Efter några hårdhänta besök i den berömda väggen kände jag att det var dags att ändra riktning i karriären. Jag längtade efter att syssla med något som gav mig möjlighet att enbart ha mjuka värden i mitt liv.

Jag började drömma om att driva ett kattpensionat. Jag har alltid älskat katter, och haft egna. Jag har också volontärarbetat, och gör så fortfarande, på Uppsala katthem som drivs av föreningen Samvetet i Uppsala.

För att göra en cirka 7 år lång berättelse kort, så står vi här nu, jag och min man. Vi har byggt ett fint hus till oss själva, och ett fint hus till katterna.

Min älskade man Mats har hela vägen stöttat mig och hjälpt mig att uppfylla min dröm. Vi har arbetat hårt för detta, och nu är vi äntligen här.

Vi ser oerhört mycket fram till att få ta hand om, och lära känna, alla fina små prinsar och prinsessor som vill vara gäster hos oss. Vi gör allt för att de ska trivas och må bra.

Jag lever min dröm.

Varmt välkommen hit och besök oss.

 

 

 

Comments are closed.