Älskade, älskade lille sardin

19 Nov

Jag sitter här tillsammans med dig, och du tror att allt är som vanligt. Men det är det inte käraste lille pyre. För nu måste du vara modig. Modigare än du någonsin varit förut. Mycket, mycket modigare än när jag lyfter dig högt mot taket och säger som ett mantra, som du måste lära dig, ”Jag är inte rädd att flyga. Jag är inte rädd att flyga. Jag är inte rädd därför att när jag kommer fram, efter många och långa rädda timmar, väntar min kära familj på mig i Japan. Hos dom ska jag vara trygg resten av mitt liv. Jag ska ge dom kärlek, och dom ska ge mig kärlek. Vi ska ta hand om varandra i ur och i skur. När vi är rädda ska vi somna hos varandra. När vi är glada ska vi dansa med varandra. Vi ska ta hand om varandra forever and ever”.

Älskade lille Iwashi, jag önskar dig varmt lycka till i livet. Bara du klarar den här resan du ska göra, och det vet jag att du gör, så kommer ditt liv att bli precis lika soligt som du själv är.

Oerhört stort tack att jag fick lära känna dig. Du är en på miljonen.

 

 

Comments are closed.