Välkommen-hem-kassen

19 Nov

Det brukar vara rätt tomt på färskvaror i kylskåpet när man kommer hem från en längre resa, och ibland är man trött och vill bara hämta hem sin älskade katt och sedan lägga sig och sova tillsammans en stund.

Jag kan erbjuda lite hjälp på vägen med Välkommen-hem-kassen. Priset är 450 kronor, och du beställer den samtidigt som du bokar in din katt hos oss.

Kassen innehåller:

6 ägg, 1 liter mellanmjölk, 1 liter a-fil, 1 liter apelsinjuice, 8 st delbara bullar Fazer fullkorn, 1 liten ask normalsaltat Bregott, en rejäl bit Prästost och en förpackning rökt skinka, en gurka, en ask tomater och ett par äpplen eller apelsiner. En hembakad överraskning i varje kasse blir det också. Det kan vara kanelbullar, wienerbröd, muffins, hallongrottor eller liknande.

Jag citerar en 100-årig kuban som jag såg i ett program på tv för några år sedan:

”Så länge jag lever ska jag njuta av varenda dag”. 

Comments are closed.