Till mina kära vänner

14 Jun

Min bildhantering har kommit på sned, så jag kan inte lägga upp några bilder på era älsklingar som jag har i min vård. Men, när bilder inte räcker till så får man ju ta till ord.

Så nu berättar jag: Sumo. Älsklingen. Vi kelar, gosar, leker, umgås. Vilken underbar katt! Chessie, Burre och Soloo: Gosiga, lekfulla, kontaktsökande, matglada, vi har det jättemysigt! Månsan: Väldans blyger och försiktig kille, han söker inte så mycket uppmärksamhet men när han får den så är han hur mysig och gosig som helst! Petra och Plutten: Ja, kärlek där också. Plutten är hur nyfiken som helst på de andra här, Petra lite mer försiktig. Men när vippan kommer fram, då kommer också de båda tigrarna fram! Mysak och Hemulen: Ja jisses. Så himla snälla å goa med varann! Lekfulla, trygga, sprider bara glädje och harmoni all over the place. Och sist, men inte minst, Tintin. Han som är äldst i gården. Kommer in här idag och är bara hur trygg och harmonisk som helst. Sprider också han trygghet och kärlek och harmoni. Just nu är han ute i katternas trädgård.

Så himla tråkigt att jag inte kan lägga ut bilder på allt detta underbara som vi har och upplever i kväll. Hoppas att jag kan ordna upp det inom kort.

Bamsekramar och nospussar, / plastmatte

Comments are closed.