Om oss

Vi som står bakom pensionatet och som numera lever vår dröm, är jag Inger och min man Mats. Det är ungefär sju år sedan vi först började prata och drömma om att förändra våra liv radikalt. När tanken på att starta ett kattpensionat etablerat sig var det bara att köra på. Först en tomt på rätt ställe och sedan allt det andra. Nu bor vi här sedan ett knappt år tillbaka.

Jag har alltid haft katter, och har arbetat, och gör så fortfarande, som volontär på Uppsala Katthem som drivs av föreningen Samvetet. Här får jag mycket erfarenhet av att hantera katter av olika slag och personligheter. Det är väldigt roligt och lärorikt. Sedan min gamlekatt Felix gick bort har jag adopterat en katt från Samvetet som heter Dixon. Han var en ärrad och illa medfaren uteliggare, men är nu den mest älskvärda och bortskämda katt man kan tänka sig.

Tidigare jobbade jag som produktionsledare på reklambyrå. Det var ett roligt men vansinnigt stressigt arbete. Nu kan jag ta det lite lugnare, umgås med alla trevliga katter och deras människor, och njuta av mycket kärlek och omtanke.

Mina tre ledord är Kvalitet, Kärlek, Omtanke. Dessa leder mitt liv, allt jag gör och allt jag tänker och säger ryms inom dessa tre enkla små ord. När du träffar mig kommer du att märka att det stämmer.

Mycket varmt välkommen hem till oss.

Inger, Mats och Dixon.