Min första gäst!

14 Nov

Lilla prinsessan Alice anlände igår eftermiddag. Hon är en blyg liten viol som är mycket försiktig.

Matte berättade om hemska upplevelser på ett annat kattpensionat. Skramligt, högljutt, ingen empati eller sysselsättning, bara förvaring. Så det är inte konstigt att Alice är försiktig och avvaktande, så ska det vara. 

Vi har snackat lite om livets olika turer hon och jag. Klappat och gosat, hon har fått berätta om sina hemska minnen och tagit en upptäcktstur runt i lokalerna, och så har vi klappat och kurrat lite till. Just nu ligger hon nöjd efter att ha käkat frukost, i sin fina lyx-transportbur och tittar på mig. 

Snart ska vi gosa igen. Jag känner mig så nöjd, jag tror jag kommer få bra betyg av Alice när hon får komma hem till Matte och Husse igen.

Comments are closed.