Harry hälsar till matte…

7 Maj

… Här är riktigt lugnt och skönt på kattspa:t matte, jag har en egen lektant som gosar och myser med mig så mycket som jag vill. Hon har borstat mig också, det tyckte jag var jätteskönt. Ikväll ska jag få fotmassage har hon lovat.

Igårkväll satt vi på sacco-säcken och hejade fram svenska laget i hockey som spelade mot vitryssland. Det var spännande tyckte lektanten (jag sov mest får jag erkänna hon har en mjuk och bullig mage som man ligger skönt på) och Sverige vann med 2-1.

Jag lägger upp lite nytagna bilder på mig och min lektant. Hon ser inte så snygg ut, hon säger att det är svårt att ta bilder på sig själv med famnen full av Harry, men hon lyckades hyfsat, jag tycker nog att jag ser riktigt snygg ut jag. Värre är det med lektanten, men det kvittar ju!

Sänder massa kramar till dig och husse, ni ska ha det riktigt bra för det har jag.

Harry

Harry 010 Harry 015 Harry 018

Comments are closed.