Designhotell för katter

20 Sep

Ja faktiskt. Jag är ju mycket intresserad av inredning, och kan liksom inte låta bli att fundera på hur mitt lilla hotell ska bli det snyggaste man kan tänka sig. Jag tror kanske inte att katterna bryr sig så mycket om det, men för mig som ska vistas där varje dag är det viktigt. Och trevligt för er hussar och mattar också kanske. Katterna är nog mer intresserade av att det finns sysselsättning, en mysig plats att ligga på, lite trappor och hyllor att klättra på, och naturligtvis, god mat. Blir det sedan lite lek, gos och kel också så är dagen räddad.

Det blir ju inte stort, 9 boxar sammanlagt, men boxarna blir stora och bekväma för mina gäster. Det ska bli så oerhört roligt att inreda boxarna, som jag tänker nu får varje box sin unika inredning, lite i samma anda som Bomans hotell i Trosa. Ett hotell som jag varmt kan rekommendera till alla som inte haft den äran att vara gäst där ännu. Fantastiska rum, fantastisk mat, hela stället andas bara kärlek och omtanke in i minsta detalj. Så ska det vara i mitt kattpensionat också.

 

 

Comments are closed.